Apartmani Tre Sorelle Herceg Novi su na samoj obali Jadranskog mora, na ulazu u Bokokotorski zaliv, u Kumboru, nudimo četiri novoizgrađena apartmana veliline 35-40 kvm.

Apartmani Tre Sorelle Herceg Novi

Apartmani Tre Sorelle Herceg Novi su na samoj obali Jadranskog mora, na ulazu u Bokokotorski zaliv, u Kumboru (5 km od Herceg Novog - mjestu sa najvise sunčanih dana u godini), nudimo četiri novoizgrađena apartmana veliline 35-40 kvm.
Grad:
Adresa: Kumbor 13, Herceg Novi, Crna gora
Tel: +382/31684632
Mob: +382/69434734
Kontakt: Ivovic Vladimir
PIB: 000000000

Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Tre Sorelle
Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Tre Sorelle
Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Tre Sorelle
Apartmani Herceg Novi Letovanje 2014, Tre Sorelle

Apartmani Tre Sorelle Herceg Novi


Apartmani Tre Sorelle Herceg Novi su na samoj obali Jadranskog mora, na ulazu u Bokokotorski zaliv, u Kumboru (5 km od Herceg Novog - mjestu sa najvise sunčanih dana u godini), nudimo četiri novoizgrađena apartmana veliline 35-40 kvm. Svi apartmani su klimatizovani, s balkonom i direktnim pogledom na more. U apartmanima je dostupan Wi-Fi internet i satelitska TV. Svaki apartman ima rezervirano parking mjesto. Gostima apartmana su besplatno na raspolaganju ležaljke i suncobran za plađu. Kapacitet je od 4 do 5 osoba. Cijene najma apartmana variraju od 30 € do 60 € zavisno od termina smještaja. U slučaju većeg najma, moguć dogovor. Takođe u Kumboru, na 200 m od mora izdajemo veliki apartman sa dve spavaće i dnevnom sobom, povrsine 90 kvm okružen zelenilom i prirodnom hladovinom. Sa terase se pruža divan pogled na Herceg Novi i ulaz u Bokokotorski zaliv. Cijena ovog apartmana je u rasponu od 30 € do 50 €, zavisno od toga da li se radi predsezoni, samom špicu sezone ili o postsezoni. Mogućnost pansiona i polupansiona.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda