Apartman MiraMar je luksuzni apartman koji se nalazi u mirnom kraju Igala u Crnoj Gori

Apartman MiraMar Igalo

Apartman MiraMar je luksuzni apartman koji se nalazi u mirnom kraju Igala u Crnoj Gori. Apartman je smešten u novoj zgradi koja se nalazi preko puta Instituta Dr.Simo Miloševic koji je najveća i najpoznatija institucija za multidisciplinarno lečenje.
Grad:
Adresa: Save Ilica 23a, Igalo, Crna gora
Mob: +382/69844628
Kontakt: Nevena Ivovic
PIB: 000000000

Apartmani Igalo Letovanje 2014, Miramar
Apartmani Igalo Letovanje 2014, Miramar
Apartmani Igalo Letovanje 2014, Miramar
Apartmani Igalo Letovanje 2014, Miramar

Apartman MiraMar IgaloApartman MiraMar je luksuzni apartman koji se nalazi u mirnom kraju Igala u Crnoj Gori. Apartman je smešten u novoj zgradi koja se nalazi preko puta Instituta Dr.Simo Miloševic koji je najveća i najpoznatija institucija za multidisciplinarno banjsko lečenje na Mediteranu.

Apartman je udaljen 30 metara od mora, okružen čarobnom prirodom.

U sklopu dnevnog boravka sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači do veličine francuskog kreveta.

Apartman je opremljen klima uređajem, TV, DVD, CD PLAYER, USB internet. Apartman je opremeljen  i mašinom za pranje veša.

Apartman MiraMar poseduje terasu sa pogledom na park. Opuštenost I udobnost mnogih kafića, restorana i prodavnica, kao i najimpresivniji pogledi na more I planine, pružiće vam nezaboravan odmor. MiraMar apartman je destinacija sa savršenom lokacijom za sve one koji traže savršen odmor.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda