Apartmani Mićunović Kotor se nalaze na sjajnoj lokaciji, u samom centru Kotora, blizu istorijskih, zabavnih i poslovnih objekata.

Apartmani Mićunović Kotor

Apartmani Mićunović Kotor se nalaze na sjajnoj lokaciji, u samom centru Kotora, blizu istorijskih, zabavnih i poslovnih objekata. Apartmani se nalaze u kamenoj kući, blizu starog grada, Cattaro-Kotor Crna Gora.
Grad:
Adresa: Skaljari 22, Kotor, Crna gora
Tel: +382/67514867
Kontakt: Micunovic Vukica
PIB: 000000000

Apartmani Kotor Letovanje 2014, Apartmani Mićunović
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Apartmani Mićunović
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Apartmani Mićunović

Apartmani Mićunović Kotor

Apartmani Mićunović Kotor se nalaze na sjajnoj lokaciji, u samom centru Kotora, blizu istorijskih, zabavnih i poslovnih objekata. Apartmani se nalaze u kamenoj kući, blizu starog grada, Cattaro-Kotor Crna Gora. Ukoliko izaberete naše apartmane, trebaće Vam samo par minuta do centra. U blizinu su: autobuska stanica, prodavnica, restorani, pekare, apoteka, pošta, i ono najvažnije... more.

Za ljude koji traže provod u popularnim kafićima i restoranima, Mićunović Apartmani su sjajan izbor. Međutim, naši apartmani su pogodni i za ljude koji traže mir i tišinu, s obzirom da kuća gleda na mirno dvorište iza kuće. Sva tri apartmana su apartmani sa puno svjetlosti, svaki ima balkon koji gleda na mirnu baštu, spavaću sobu, kuhinju/trpezariju i kupatilo.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda