Apartmani Palazzo Radomiri Kotor je barokna palata na samoj obali mora iz ranog 18-tog vijeka, nedavno renovirana i preobražena u mali butik hotel. Ona se nalazi u prelijepoj Boki Kotorskoj, u mjestu Dobrota.

Apartmani Palazzo Radomiri Kotor

Apartmani Palazzo Radomiri Kotor je barokna palata na samoj obali mora iz ranog 18-tog vijeka, nedavno renovirana i preobražena u mali butik hotel. Ona se nalazi u prelijepoj Boki Kotorskoj, u mjestu Dobrota, koje se oduvek znalo kao gospodsko naselje zb
Grad:
Adresa: Dobrota 220, Kotor, Crna gora
Tel: +382/33333172
Fax: +382/32333173
Kontakt: Palazzo Radomiri
PIB: 000000000

Apartmani Kotor Letovanje 2014, Palazzo Radomiri
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Palazzo Radomiri
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Palazzo Radomiri
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Palazzo Radomiri
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Palazzo Radomiri

Apartmani Palazzo Radomiri Kotor

Apartmani Palazzo Radomiri Kotor je barokna palata na samoj obali mora iz ranog 18-tog vijeka, nedavno renovirana i preobražena u mali butik hotel. Ona se nalazi u prelijepoj Boki Kotorskoj, u mjestu Dobrota, koje se oduvek znalo kao gospodsko naselje zbog mnogobrojnih kapetanskih vila.

Prilikom rekonstrukcije, bila je pažljivo  sačuvana arhitektonska suština zdanja, tako da se u toploj atmosferi ove porodične kuće ogledava spoj starog bokeljskog duha, savremene funkcionalnosti i romantičnog utočišta za odmor.

Proslavljena svojom istorijom, kulturnim nasleđem i dramatičnom prirodom, Boka Kotorska je idealno mjesto za odmor. Palazzo Radomiri ima nevjerovatan pogled na zaliv što samo po sebi čini provedeno ovdje vrijeme čarobnim. Pažljivo osoblje hotela i lična briga o gostima, intimni ambijent i smirujuća atmosfera hotela opušta i pomaže u oslobađanju od svakodnevnog stresa.

Svaka soba je drugačija i karakteristična na svoj način, a skoro sve su uređene u tradiocionalnom stilu, koristeći bokeljski antikvarni namještaj i detalje. Stari kameni zidovi i nevjerovatan pogled na zaliv stvaraju neponovljivu atmosferu i daju mogućnost da se oseti sva ljepota ovoga kraja.

Svih 10 soba je opremljeno po najvišim standardima i sadrže:
-    kupatilo sa kadom ili tušem, ETRO kozmetika, fen
-    Udobna i mekana posteljina od svilenog damasta
-    Peškiri za kupatilo i plažu
-    Satelitska televizija, telefon, internet konekcija
-    Klima i grijanje
-    Frižider sa mini barom itd.

Sadržaj hotela: 3 salona sa kafeom i barom, restoran za goste hotela , terase za odmaranje i sunčanje, itd. Ispred Palazza je restaurirana ponta, koja može da primi do šest jahti dužine do dvadeset metara, tako da gosti hotela mogu da nas posete i morskim putem.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda