Apartmani Pašković Kotor se nalaze u srcu Bokokotorskog zaliva, na obali mora u ribarskom naselju Muo.

Apartmani Pašković Kotor

Apartmani Pašković Kotor se nalaze u srcu Bokokotorskog zaliva, na obali mora u ribarskom naselju Muo. Udaljeni su 2,5km od starog grada Kotora, 3m od mora sa vlastitom pontom i veličanstvenim pogledom na kotorski zaliv.
Grad:
Adresa: Muo b.b, Kotor, Crna gora
Tel: +382/32336033
Mob: +382/69044438
Kontakt: Sandra Paskovic
PIB: 000000000

Apartmani Kotor Letovanje 2014, Pašković
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Pašković
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Pašković
Apartmani Kotor Letovanje 2014, Pašković

Apartmani Pašković Kotor


Apartmani Pašković Kotor se nalaze u srcu Bokokotorskog zaliva, na obali mora u ribarskom naselju Muo. Udaljeni su 2,5km od starog grada Kotora, 3m od mora sa vlastitom pontom i veličanstvenim pogledom na kotorski zaliv. Apartmani Pašković su okruzeni sa puno zelenila, cvijeća, njegovanim travnjakom, dvorištem i terasom s pogledom na more i stari grad Kotor. Sve putničke brodove koji dolaze u Kotor, turisti mogu posmatrati sa ponte ili balkona, a u dvorištu se odmarati uz cvrkut ptica i miris zelenila. Površina apartmana 1: 35 kvm Povrsina apartmana 2: 36 kvm. Gostima apartmana je obezbjeđen parking (garaža) , imaju ležaljke, kablovsku televiziju, internet, mikrotalasnu pećnicu, pogled na more, udaljenost od restorana 100m.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda