Apartmani VOJVODA Kotor (studio, jednosobni apartman, dvosobni apartman). Apartmani su smješteni u centru mjesta Dobrota, prvi red od mora, na sunčanoj strani Kotorskog zaliva.

Apartmani VOJVODA Kotor

Apartmani VOJVODA Kotor od 25 kvm - 55 kvm (studio, jednosobni apartman, dvosobni apartman). Apartmani su smješteni u centru mjesta Dobrota, prvi red od mora, na sunčanoj strani Kotorskog zaliva. Oko 800 metara daleko od centra Starog grada Kotora.
Grad:
Adresa: Dobrota 80, Kotor, Crna gora
Tel: +382/69485122
Kontakt: Petar Vojvoda
PIB: 000000000

Apartmani Kotor Letovanje 2014, VOJVODA
Apartmani Kotor Letovanje 2014, VOJVODA
Apartmani Kotor Letovanje 2014, VOJVODA
Apartmani Kotor Letovanje 2014, VOJVODA
Apartmani Kotor Letovanje 2014, VOJVODA

Apartmani VOJVODA Kotor

Apartmani VOJVODA Kotor od 25 kvm - 55 kvm (studio, jednosobni apartman, dvosobni apartman). Apartmani su smješteni u centru mjesta Dobrota, prvi red od mora, na sunčanoj strani Kotorskog zaliva. Oko 800 metara daleko od centra Starog grada Kotora. Na 50 metara od apartmana, nalazi se pošta, apoteke, dom zdravlja, veliki super-market, nekoliko mini-marketa (neki od njih rade non-stop), veliki broj objekata brze hrane, kafići, restorani, poslastičarnice ... Plaže i igralište za djecu su na 20 metara od apartmana.

Apartmani u prizemlju su u autentičnim kamenim zidinama, s velikim dvorištem i pogledom na more. Ostali apartmani su na drugom spratu i imaju velike balkone s pogledom na more, te pogledom na borovu šumu i park. Svi apartmani imaju kuhinju opermljenu svim aparatima, klimu, mašina za veš, SAT TV, bežični internet ...
Bašta je prekrivena mediteranskim stablima, tu su drvene klupe i stolovi, oprema za roštilj ...
Možemo Vam ponuditi i mali brod za jedrenje i ribolov, a takođe organizujemo transfere i izlete prema vašim željama.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda