Apartmani Petrovac, Apartmani Ksenija se nalaze nedaleko od plaže, smješteni su u maslinjaku i okruženi sa puno zelenila i cvijeća.

Apartmani Ksenija Petrovac

Apartmani Petrovac, Apartmani Ksenija se nalaze nedaleko od plaže, smješteni su u maslinjaku i okruženi sa puno zelenila i cvijeća.Cijenjenim gostima su na raspolaganju trokrevetni apartmani, dvokrevetne sobe kao i sopstveni parking.
Grad:
Adresa: Mirišta b.b, Petrovac, Crna Gora
Tel: +382/33461429
Mob: +382/67679372
Kontakt: Krsto Gregovic
PIB: 000000000

Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Ksenija
Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Ksenija
Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Ksenija

Apartmani Ksenija Petrovac

Apartmani Petrovac, Apartmani Ksenija se nalaze nedaleko od plaže, smješteni su u maslinjaku i okruženi sa puno zelenila i cvijeća.Cijenjenim gostima su na raspolaganju trokrevetni apartmani, dvokrevetne sobe kao i sopstveni parking. Svaki apartman posjeduje kupatilo, balkon, klimu i kablovsku tv. Tradicionalno dobar odnos domaćina učiniće da Vaš boravak bude za pamćenje.
Petrovac, Crna Gora, ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv i svako od skoro desetak sela koja su smještena na južnim stranama okolnih brda. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda