Apartmani Petrovac-kuća Gregović nalazi se u centralnom dijelu petrovačkog amfiteatra uz turističko apartmanski kompleks

Apartmani Zorana Petrovac

Apartmani Petrovac - Porodična kuća Gregović nalazi se u centralnom dijelu petrovačkog amfiteatra uz turističko apartmanski kompleks
Grad:
Adresa: Pokrajnica 41a, Petrovac, Crna gora
Tel: +382/33461421
Mob: +382/67553054
Kontakt: Zorana Gregovic
PIB: 000000000

Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Zorana
Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Zorana
Apartmani Petrovac Letovanje 2014, Zorana

Apartmani Zorana Petrovac

Apartmani Petrovac, Porodična kuća Gregović nalazi se u centralnom dijelu petrovačkog amfiteatra uz turističko apartmanski kompleks“ Vile Oliva“ i u neposrednoj blizini ekskluzivnog hotela „Palas“.
U izuzetno mirnom ambijentu, prepunom zelenila i stoljetnih maslina, skrajnuta od glavnih gradskih saobraćajnica, predstavlja pravo mjesto za ugodan i prijatan boravak.
Od glavne gradske plaže udaljena je svega 150 m a od plaže Lučice oko 500m.
Prilaz objektu završava se slijepom ulicom i prostranim javnim parkingom sa 25 parking mjesta. Svi smještajni prostori su klimatizovani i opremljeni kablovskom televizijom, a jedinice koje nemaju aparmanski karakter posjeduju i frižidere.
Petrovac, Crna Gora, ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv i svako od skoro desetak sela koja su smještena na južnim stranama okolnih brda. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća.
Sve smještajne jedinice imaju zasebne ulaze sa pripadajućim terasama ili balkonima, u prirodnoj hladovini vinove loze i maslinovih krošnji.
Bićemo Vam zahvalni ukoliko budemo Vaš izbor a mi ćemo nastojati da Petrovac i ubuduće bude mjesto gdje ćete provoditi svoj godišnji odmor, a naša porodica, nadamo se, Vaši domaćini.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda