Apartmani DMM Tivat se nalaze u Donjij Lastvi, malom mjestu kraj Tivta, koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivćana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama

Apartmani DMM Tivat

Apartmani DMM Tivat se nalaze u Donjij Lastvi, malom mjestu kraj Tivta, koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivćana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama.
Grad:
Adresa: Donja Lastva bb, Tivat, Crna gora
Tel: +382/32684786
Mob: +382/69089541
Kontakt: Marković Filo
PIB: 000000000

Apartmani Tivat, Letovanje Crna gora 2014, DMM
Apartmani Tivat, Letovanje Crna gora 2014, DMM
Apartmani Tivat, Letovanje Crna gora 2014, DMM
Apartmani Tivat, Letovanje Crna gora 2014, DMM

Apartmani DMM Tivat

Apartmani DMM Tivat se nalaze u Donjij Lastvi, malom mjestu kraj Tivta, koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivćana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama. Opasana je obalom sa lijepim plažama dužine oko 2km.
Apartmani su smješteni svega 40-ak metara od mora, što daje užitak šetnje atraktivnom plažom čija struktura kamen, pijesak, beton zadovoljava svačiji ukus. Veoma je prijatan ambijent u kome saobraćaja gotovo da i nema pa se djeca mogu prepustiti bezbrižnoj igri! Uz obalu, na samo par minuta, šetajući rivom naići ćete na brojne kafiće, konobe i restorane, gdje možete uživatu u ukusnim jelima mediteranske kuhinje!
U ponudi imamo 5 apartmana od kojih su četiri četvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio apartman! Svi apartmani su moderno opremljeni! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogučava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!
Apartman A-2 se nalazi na spratu kuće. Sadrži dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom i trpezarijom, kupatilo sa veš mašinom kao i terasu. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i u njoj se nalazi mašina za prane posuđa. U ovom apartmanu se nalazi lcd tv sa kablovskom tv, dvd player, postoji i mogučnost korištenje interneta. U dvorištu kuće se nalazi parking. Okolina apartmana je veoma zanimljiva, od sportskih terena, do molova sa turističkim brodicima koji imaju bogate ponude obilazaka Boke Kotorske i šire. U krugu od oko 40-ak metara nalaze se teniski tereni, golf tereni, košarkaški tereni, park sa šetalištem, riva Donja Lastva i veliki supermarket sa širokom ponudom proizvoda.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda