[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713372173','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Apartmani Eki Ulcinj se nalaze u blizini borove šume, iznad Male plaže u Ulcinju.

Apartmani Eki Ulcinj

Apartmani Eki Ulcinj se nalaze u blizini borove šume, iznad Male plaže u Ulcinju. Njihova jedinstvena lokacija, okružena prelijepom prirodom pružaju mogucnost da se u izuzetno prijatnom ambijentu odmorite na pravi naćin.
Grad:
Adresa: Pinjes bb, Ulcinj, Crna gora
Tel: +382/67567887
Mob: +382/63200520
Kontakt: Sutki Malohodzic
PIB: 000000000

Apartmani Ulcinj Letovanje, Crna gora 2014, Eki
Apartmani Ulcinj Letovanje, Crna gora 2014, Eki
Apartmani Ulcinj Letovanje, Crna gora 2014, Eki

Apartmani Eki Ulcinj

Apartmani Eki Ulcinj se nalaze u blizini borove šume, iznad Male plaže u Ulcinju. Njihova jedinstvena lokacija, okružena prelijepom prirodom pružaju mogucnost da se u izuzetno prijatnom ambijentu odmorite na pravi naćin. Apartmani su povrsine od 40 kvm i vrlo su kvalitetno opremljeni. Svaki apartman ima dnevni boravak, spavaću sobu, potpuno opremljeno kupatilo, kuhinju sa svim neophodnim elementima, trpezariju i veliku terasu. Svi apartmani su klimatizovani i imaju TV, internet i ves mašinu.
Takođe, obezbijeđen je i parking prostor. Prilikom njihovog uređivanja dali smo prednost komforu, tako da svaki apartman ima svoju odvojenu terasu i prijatan kutak za odmor, uz mogućnost korišćenja baštenskog roštilja. Na 15 minuta hoda od apartmana, nalazi se gradska plaža, poznatija kao Mala plaža, kao i veliki broj manjih stjenovitih plaža u podnožju borove šume, u blizini hotela ‘’Albatros’’. U blizini apartmana se nalaze dva mini marketa i restoran. Po želji, našim gostima organizujemo doručak, više raznovrsnih izleta u periodu boravka u našoj kući, a takodje organizujemo i prevoz sa aerodroma Tivat i Podgorica po cijeni od 60 eura u jednom pravcu. U toku juna i septembra mjeseca nudimo specijalne popuste.

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda