Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta paznje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vase uzivanje, odmor i boravak. Za boravak preko  tri dana popust 20%.

Akva Gold Apartmani

Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta paznje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vase uzivanje, odmor i boravak. Za boravak preko tri dana popust 20%.
Apartmani Arandjelovac Akva Gold
Grad: Aranđelovac
Adresa: Misarska 43
Tel: 064 / 295-20-98
Mob: 064 / 295-20-98
Kontakt: Dragana Joksimovic
PIB: 108050226

AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac
AKVA GOLD APARTMANI Arandjelovac

Akva Gold Apartmani

Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta paznje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vase uzivanje, odmor i boravak.

Jedan objekat se nalazi u sirem centru - u tihoj ulici bez saobracaja, sa prelepim lepo ususkanim dvoristem i pogledom na planinu Bukulju i okolni zivopisni predeo.

Idealan je za boravak vise osoba a narocito za boravak porodica sa decom, obzirom da je opremljen kompletnom kuhinjom, dnevnim boravkom, spavacim sobama, terasom i dvoristem.

U istom dvoristu, diskretno udaljen, nalazi se i idealan smestaj za dvoje mladih, nasa popularna brvnara - vajat. Sastoji se iz dva nivoa i kompletno je opremljena.

Objekti su udaljeni od Akva Parka i centra grada oko 1km, te bi s toga neka vrsta prevoza bila pozeljna.

Drugi objekat, se nalazi mozda na najpozeljnijoj lokaciji u sirem centru grada, i na malom uzvisenju na koji se "naslanja" nasa lepotica - Bukulja.

Udaljen oko 300m od centra i popularnog Akva parka, pruzice Vam predivan pogled na centar grada i na Akva Park, sa hladovinomkoju nam pruza Bukulja, sa komfornim dvoristem i parkingom, sa novim sobama, i sa ukusom odabranim namestajem.

Sigurni smo, da ce te pozeleti sto pre da se vratite u Arandjelovac i u AKVA GOLD APARTMANE.

Pored smestajnih kapaciteta, nasim gostima je obezbedjen i dorucak (u ceni smestaja), po Vasem izboru.

Takodje na zahtev, po veoma popularnoj ceni, organizovacemo Vam izlet na Bukulju, pecinu Risovacu ali i pecanje na Garaskom jezeru, poznatom po ulovu kapitalaca. Naravno, da je i pribor za pecanje - obezbedjen.

Ukoliko zelite individualno, da upoznate i obidjete nas kraj (planinu Bukulju, Garasko jezero...), obezbedicemo Vam skuter ili ekonomican automobil po veoma niskoj ceni. U NASE USLUGE, PROFESIONALNOST, SERVIS I LJUBAZNOST - NEMOJTE SUMNJATI. UVERICEMO VAS U TO !

ZA BORAVAK, PREKO 3 DANA - POPUST 20%
CENIOVNIK smestaj Akva Gold Apartmani Arandjelovac

Za sve dodatne informacije, u vezi smestaja, raspolozivosti kapaciteta i slicno, kontaktirajte nas na telefone: 011/ 262 9356; 069/16 53 770


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda