Habitat hostel nudi dve vrste soba: tri šestokrevetne i dve privatne sobe. Ukoliko želite privatnost i tišinu, preporučujemo Vam privatne sobe, a ukoliko dolazite u grupi tu su udobno opremljene šestokrevetne sobe, sa lejzi begovima, noćnim svetlom, stočićima i tabureima.

Habitat hostel Beograd

Habitat hostel nudi dve vrste soba: tri šestokrevetne i dve privatne sobe. Ukoliko želite privatnost i tišinu, preporučujemo Vam privatne sobe, a ukoliko dolazite u grupi tu su udobno opremljene šestokrevetne sobe, sa lejzi begovima, noćnim svetlom,
Grad: Beograd - Savski Venac
Adresa: Kneza Miloša 4
Tel: 011/323-21-93
Mob: 064/ 183-15-06
Fax: 011/323-21-93
Kontakt: Igor Stiglic
PIB: 107015990

Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel
Beograd hostel Habitat - Belgrade hostel

Habitat hostel Beograd


Habitat hostel
nudi dve vrste soba: jedna šestokrevetne, jedna četvorokrevetna, jedna osmokrevetna i dve privatne sobe. Ukoliko želite privatnost i tišinu, preporučujemo Vam privatne sobe, a ukoliko dolazite u grupi tu su udobno opremljene šestokrevetne sobe, sa lejzi begovima, noćnim svetlom, stočićima i tabureima.

Tu je i dnevna soba za zabavu opremljena udobnim kaučom, TV-om i DVD-ovima, pikadom, sobnim bicklom, dva kompjutera sa besplatnim pristupom internetu i recepcijom gde možete doći do informacija o izlascima, turističkim atrakcijama i prevozu. Kuhinja sa trpezarijom je potpuno opremljena ukoliko želite da spremite hranu, a naše osoblje će uvek biti raspoloženo da Vam skuva kafu ili čaj.

USLUGE koje nudimo u okviru nase ponude:

Kola:     Za Vas možemo izvršiti rezervaciju vozila iz ponude rent-a-car agencije po pristupačnim cenama.

Bicikli:   Habitat hostel poseduje tri bicikla koje možete koristiti po ceni od 5 eura na dan.

Prevoz:. Za Vas možemo organizovati taksi prevoz od/do aerodroma.


IZLETI

Avala. Ova niska planina nalazi se 16,5 km južno od Beograda. 1936. godine je proglašena nacionalnim parkom, a krajem 2007. godine je Skupština grada Beograda proglasila Avalu zaštićenim prirodnim dobrom. Avalu preporučujemo za izlet svim ljubiteljima prirode, desetak kilometara obeleženih planinarskih staza i nekoliko kilometara asfaltnih puteva idealni su za šetnju i rekreaciju.

Kalemegdan. Kalemegdan je najveći beogradski park. Istovremeno je najznačajniji kulturno-istorijski kompleks, u kojem dominira Beogradska tvrđava iznad ušća Save u Dunav. Na Kalemegdanu se nalaze Vojni muzej, Umetnički paviljon "Cvijeta Zuzorić", Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture, Zoološki vrt, Rimski bunar, dečiji zabavni park, Grobnica narodnih heroja, veći broj sportskih igrališta i ugostiteljskih objekata i Prirodnjački muzej.

Ada Ciganlija. Na reci Savi, u neposrednoj blizini ušća u Dunav, na udaljenosti od samo 4 km od centra Beograda, nalazi se nekadašnje ostrvo, a sada poluostrvo Ada Ciganlija. Obrasla gustom listopadnom šumom, prošarana proplancima i livadama, Ada je postala najveće, najlepše i najposećenije izletište, kupalište i odmaralište Beograđana.


BESPLATNE USLUGE HOSTELA:

Besplatno. 24h recepcija, kablovska, faks, pegla i daska za peglanje, lokeri, obezbeđenje, internet pristup, Wi-Fi, klima, DVD, pikado, sobni bicikl, kuhinja, čista posteljina i peškiri, lampe za čitanje iznad kreveta, mape grada, piće dobrodošlice (rakija), kafa i čaj tokom celog dana.

Pranje i sušenje veša posle trećeg noćenja je besplatno.


Kako stići do hostela?

Železnička stanica. Ako želite da idete peške, prođite kroz glavni izlaz i idite pravo Nemanjinom ulicom. Skrenite u drugu ulicu levo, Kneza Miloša. Idite uzbrdo 400m do broja 4.

Tramvajem. Prođite kroz glavni ulaz i tramvajska stanica je sa vaše leve strane. Idite tramvajem broj 7 I siđite na sledećoj stanici (SKC). Na raskrsnici skrenite levo u ulicu Kralja Milana, posle 100 m skrenite desno u ulicu Kneza Miloša i idite uzbro do broja 4.

Autobusom. Prođite kroz glavni izlaz, pređite ulicu da biste došli do početka Nemanjine ulice i sa desne strane se nalazi autobuska stanica. Idite autobusom broj 78 ili 83 uzbrdo i siđite na sledećoj stanici. Vratite se do raskrsnice i levo uhvatite trolejbus 40 ili 41 i idite jednu stanicu. Idite uzbrdo još 50m do  broja 4.

Autobuska stanica. Ako želite da idete preške, po izlasku iz autobuske stanice krenite desno do železničke stanice i idite pravo Nemanjinom ulicom. Skrenite u drugu ulicu levo, Kneza Miloša. Idite uzbrdo 400m do broja 4.

Tramvajem. Preko puta autobuske stanice je stajalište tramvaja. Idite tramvajem broj 7 i siđite na drugoj stanici. Na raskrsnici skrenite levo u ulicu Kralja Milana, posle 100 m skrenite desno u ulicu Kneza Miloša i idite uzbro do broja 4.

Autobusom. Preko puta autobuske stanice je stajalište autobusa. Idite autobusom broj 78 ili 83 i siđite na drugoj stanici. Vratite se do raskrsnice i levo uhvatite trolejbus 40 ili 41 i idite jednu stanicu. Idite uzbrdo još 50m do broja 4.

Aerodrom Nikola Tesla. Ukoliko želite da idete autobusom od aerodroma, uhvatite broj 72 i idite do Tržnog centra Ušće na Novom Beogradu. Na istoj stanici staju autobusi 78 i 83 kojim treba da idete do raskrsnice Nemanjine ulice i Kneza MIloša (jedna stanica posle železničke stanice). Vratite se do raskrsnice i levo uhvatite trolejbus 40 ili 41 i idite jednu stanicu. Idite uzbrdo još 50m do broja 4.

Takođe možete doći taksijem direktno do adrese Kneza Miloša 4. Cena taksija je od 12 do 15eura, zavisno od prevoznika.


Kneza Miloša 4, 11000 Beograd

Tel:+381 11 32 32 193+381 11 32 32 193

Fax:+381 11 32 32 193+381 11 32 32 193

info@habitat-hostel.com

habitat-hostel.com

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda