[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638133747','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Želite odmor, izlet u prirodi? Želite vrhunsku hotelsku uslugu sa svim povoljnostima savremenih hotela, kao i vrhunsku kuhinju? Sve ovo na samo 15 km od centra Kraljeva, na putu za Goč.

Konaciste Meljanicki bazen

Prenociste, bazeni, restoran. Želite odmor, izlet u prirodi? Želite vrhunsku hotelsku uslugu sa svim povoljnostima savremenih hotela, kao i vrhunsku kuhinju? Sve ovo na samo 15 km od centra Kraljeva, na putu za Goč.
Meljanica 105, Kraljevo, prenociste, bazeni, restoran.
Grad: Kraljevo
Adresa: Meljanica 105
Tel: 036/420-834
Mob: 061/620-4950; 069/747-081
Kontakt: Popovic Milomir
PIB: 108064410

KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN
KONACISTE MELJANICKI BAZEN

Konaciste Meljanicki bazen

Želite odmor, izlet u prirodi? Želite vrhunsku hotelsku uslugu sa svim povoljnostima savremenih hotela, kao i vrhunsku kuhinju? Sve ovo na samo 15 km od centra Kraljeva, na putu za Goč. U dolini gde zelenilo odmara oči, vazduh pleni, a sam objekat čini da se osećate kao u najboljim turističkim centrima Evrope, nalazi se “Meljanički bazen”. Na prelepom imanju uz obezbedjen parking nalaze se dva bazena, restoran sa konačištem i apartmani.

Bazen izgradjen po najstrožijim evropskim standardima, vodu dobija sa obližnjih izvora, dok će za istinske ljubitelje prirode bazen sa vodom sa potoka koji preseca imanje na dva dela, biti pravi užitak. Posle kupanja možete se osvežiti u restoranu koji sa svojom predivnom terasom i ljubaznim osobljem nudi i kompletnu ponudu jela i pića kako domaće tradicionalne kuhinje, tako i specijalitete nekih od najluksuznijih evropskih restorana. Hrana se priprema od domaćih proizvoda, a za njen nezaboravan ukus pobrinuo se internacionalno priznati kuvar Momo u čije umeće se uverila i naša ekipa.
 
Ugostiteljsku ponudu upotpunjuju i smeštajni kapaciteti koji uključuju 9 soba u sklopu objekta sa restoranom, kao i dva izdvojena apartmana za one koji žele malo intimniju atmosferu. Sve izradjeno u drvetu odiše tradicijom nekih davnih vremena, dok povoljnosti kao što su klima i internet u svim sobama i apartmanima, čine da se gosti osećaju u potpunosti usluženi i da pored tradicije iskoriste sve povoljnosti “modernog života”.
 
Cene su ono što će vas sigurno iznenaditi. Sa cenama od 2500 din. za noćenje za dve osobe, zadivljuje informacija da je u aranžman uračunat i doručak, čak sedam vrsta, kao i celodnevno korišćenje bazena. Apartman “vodenica” nudi vam posebnu draž da noćite u sobama dok ispod vas protiče planinski potok.
Meljanički bazen je jedinstven kao i ideja njegovog vlasnika Jasmina Carevića koji je uz brojne ugostiteljske podvige dospeo i u Ginisovu knjigu rekorda kao kreator najvećeg šanka dužine 142 metra. Na šanku je bilo nalsagano 7267 čaša a ceo podvig je trajao 9 sati i 34 minuta. Obradovala nas je informacija da se uskoro planira obaranje ovog rekorda postignutog u Sloveniji. Uz poseban podvig ide i posebno piće, pa je vlasnik za ovu priliku osmislio i “Meljanički bum” koji iskreno preporučujemo gostima da probaju.


Ekskluzivna ponuda su i Stolovi. Na 1300 m nadmorske visine nalazi se kuća sa spavaćom, dečijom i dnevnom sobom i dva kupatila. Uz ovaj luksuz i nezavisno napajanje strujom u ponudi se nalaze i satelitska TV kao i kuhinja, da se osećate kao kod svoje kuće ali na jednom potpuno drugačijem magičnom mestu. Nemojte se začuditi ako vam ispred kuće dobro jutro požele divlji konji koji ovuda često prolaze.


Za ljubitelje aktivnog odmora tu su i izleti, tematske večeri, organizovanje prijema i proslava. Dok je naša ekipa boravila na bazenu upoznali smo i članove extreme sport club-a “Faith” koji gostima pružaju jedinstvenu priliku da spuštajući se paraglajdingom sagledaju lepotu ovog prostora na nezaboravan način.

Od samog puta do tamo preko kompletne ponude “Meljanički bazen” je mesto koje ćete poželeti da bude vaša obavezna destinacija, bilo da je u pitanju jedno popodne, vikend ili odmor od nekoliko dana. Spoj tradicije i modernog turizma, u potpunosti uklopljen u prirodni ambijent koji zaustavlja dah, “Meljanički bazen” predstavlja pravu oazu nesvakidašnje turističke ponude ovog kraja pa i cele Srbije.

Youtube 1
Youtube 2

Kontakt i rezervacije:

036/420-834
069/747-081

  


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda