[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638129503','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Vila Jelena ima sobe sa jednim, dva tri i četiri ležaja, dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena ima zaposlene sobarice koje održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv.

VILA JELENA Banja Vrujci

Vila Jelena ima sobe sa jednim, dva tri i četiri ležaja, dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj.
Grad: Mionica
Adresa: 14243 Gornja Toplica
Tel: 014/342-007
Mob: 064/23-09-179
Kontakt: Zikica Stojanovic
PIB: 105038345

VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci
VILA JELENA Smestaj Banja Vrujci

VILA JELENA Banja Vrujci

Privatni smestaj

Vila Jelena Banja Vrujci: sobe, apartmani, restoran, pansion. Vila Jelena se nalazi u samom centru Banje Vrujci smeštena između dva banjska kompleksa – hotela Vrujci i Prva Nova Banja Vrujci, a na svega pedesetak metara od centra za rehabilitaciju i doma zdravlja. Prekoputa se nalaze fudbalski odbojkaški i teniski tereni.

SMEŠTAJ

Vila Jelena ima sobe sa jednim, dva tri i četiri ležaja, dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena ima zaposlene sobarice koje održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv. Vila Jelena u svojoj kolekciji poseduje 500 filmova svih žanrova namenjeni deci i odraslima. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom bicikle za vožnju itd.

BAZEN

Vila Jelena poseduje i sopstveni bazen (11m x 6m x 1.5m) sa lekovitom banjskom vodom (VODA-VODA) bazen je isključivo namenjen gostima VILA JELENA. Na bazenu postoje ležaljke suncobrani rekviziti za zabavu na vodi. U sklopu bazena je toalet i dva tuša. Bazen se nalazi na jugozapadnoj i zapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. Rasveta je zastupljena oko bazena i u samom bazenu tako da pruža i ugođaj noćnog kupanja.

RESTORAN

VILA JELENA poseduje sopstveni restoran pansionskog tipa koji je namenjen iskljucivo gostima. U ponudi imamo preko pedesetak vrsta jela od kojih vecina preferira domacoj kuhinji zahvaljujuci odabiru kvalitetih namirnica. Restoran je otvoren od 07h-23h. Gostima se nudi odabir hrane iz jelovnika kao i mogucnost izbora hrane za naredni dan. U restoranu i na bazenu možete poručiti sva alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cenama. U sklopu restorana možete gledati TV i DVD ili uživati u prijatnom ambijentu uz zabavu društvenih igara.

IGRACKE ZA MALISANE

Za naše najmlađe posetioce Vila Jelena napravila je mali zabavni park za naše najmlađe mališane. Dok se vi odmarate, kupate ili šetate vaša deca će se zabavljati u našem malom parku. Dečici je na raspolaganju trombolina mini kućica, pesak za igru i veliki broj igračaka...

Lekovita svojstva nadaleko poznate banjske termalne vode 28C kao i banjskog blata vrlo specificnog za ovaj deo Srbije koriste se kao terapisko sredstvo u lecenju lokomotornog aparata zapaljenskog reumatizma (reumatoidni aritritis-faza smirenog zglobnog zapaljenja, degenerativni reumatizam,ekstraartikularni reumatizam, pšovišenost krvnog pritiska, malokrvnost,ginekološka oboljenja, oboljenja mokracnih puteva i bubrega, hronicna oboljenja želuca i dvanaestopalacnog creva kao i ocnih bolesti.
Banja Vrujci se nalaze u severozapadnom delu Srbije u podnožju planine Suvobor 865m i planine Maljen 1104m.Smeštena je u prelepoj dolini reke Toplice desne pritoke reke Kolubare udaljena samo 85km od Beograda i deset kilometara od Ljiga.
Banja Vrujci ima blago umerenu klimu i nalazi se na nadmorskoj visini od 200m.Baš ovakva klima stvara fantasticne preduslove i utice na celokupna lekovita svojstva banje, specificna za ovaj prostor.Velika nalazišta podzemnih termalnih i pijacih voda samo potvršuju sve prednosti banje kao nosioca turizma ovog dela Šumadije

Udaljena je od:
Beograda 92km,
Pančeva 113km,
Obrenovca 65km,
Valjeva 30km,
Čačka 75km,
Novog Sada 170km

Proverite zašto hiljade turista svake godine boravi u Banji Vrujci – izvori banjske lekovite vode, lekovito banjsko blato, bazeni, netaknuta priroda, čist vazduh, domaca kuhinja kao i povoljan geografski položaj Banje Vrujci u odnosu na vece gradove u Srbiji su samo neki od razloga da posetite ovo poznato  turisticko mesto.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda