Final-air Restoran Novi Dom

Restoran nudi mogućnost organizovanja banketa, poslovnih ručkova, venčanja i svih drugih proslava.
Grad: Brus
Adresa: Bratislave Petrović bb
Tel: 037/825-634; 037/825-300
Mob: 066/92-55-839
Kontakt: Dobrica Boba Čukuranović
PIB: 107805991

Restoran Novi dom Brus
Restoran Novi dom Brus
Restoran Novi dom Brus
Restoran Novi dom Brus
Restoran Novi dom Brus
Restoran Novi dom Brus

Final-air Restoran Novi Dom

Restoran ”Novi dom”Objekat gde u svakom trenutku možete da se osećate kao kod svoje kuće, prijatno i opušteno.Restoran ima prelepu veliku letnju zastakljenu baštu izgradjenu od drveta u prepoznatljivoj staroj srpskoj tradiciji.Osoblje restorana "Novi dom" može u svakom trenutku da vam pripremi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Poseduje i sopstvenu mini pekaru gde se peče domaći, kopaonički hleb.U ponudi se svakog dana nalazi veliki izbor hladnih i toplih predjela, raznovrsne salate, domaća teleća čorbica, sveža pastrmka iz ovog kraja kao i razna druga jela.Specijalitet restorana su teletina i jagnjetina ispod sača.Restoran nudi mogućnost organizovanja banketa, poslovnih ručkova, venčanja i svih drugih proslava.
U sklopu restorana se nalazi biznis klub. Restoran poseduje sopstveni parking.Ako dolazite u Brus ili putujete prema Kopaoniku svratite u restoran "Novi dom".Dođite, pogledajte, probajte i uživajte.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda