Studio za relaksaciju i promenu fizickog i mentalnog raspolozenja. Hipnoza, Hipnoza Beograd, Hipno centar. Hipnoterapija-Tatjana Beočanin, hipno centar Tatjana

HIPNO CENTAR BEOGRAD

Studio za relaksaciju i promenu fizickog i mentalnog raspolozenja.
Hipnoza Beograd, Hipno centar, Hipnoza, Hipnoterapija-Tatjana Beočanin
Grad: Beograd - Novi Beograd
Adresa: Narodnih heroja 8
Tel: 011/263-17-19 ZVATI od 13h-18h
Mob: 065/55-888-18
Kontakt: Tatjana Beocanin
PIB:

STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA
STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA
STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA
STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA
STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA

HIPNO CENTAR BEOGRAD

STUDIO ZA RELAKSACIJU I PROMENU FIZICKOG I MENTALNOG RASPOLOZENJA.Hipnoterapija – Tatjana Beočanin:

Naučite da kontrolišete misli- Hipnoza pomaže da se brzo i lako oslobodite neprijatnih osećanja i ostvarite pozitivne promjene. To je jedini brz i prirodan način pomoću kojeg možemo da promijenimo naše stare „programe”… Dok izbrojim do pet tvoj um biće otvoren, susrešćeš se sa njim… – tako počinje jedna od seansi Tatjane Beočanin. Pacijenti počinju da se opuštaju dok pričaju sa hipnoterapeutkinjom Tatjanom Beočanin. Tokom hipnoze klijent je, dok sluša njen glas,u stanju koje je nalik meditaciji.

Tatjana Beočanin se prije desetak godina odlučila da pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu probleme i strahove. Završila je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima. Redovne terapije pacijentima radi u ordinaciji Hipno centra u Novom Beogradu.Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.


Moja osnovna želja je da ovaj izuzetno moćni način stvaranja pozitivnih promena učinim dostupan što većem broju ljudi. U zavisnosti od vašeg problema, obično je potrebno 2-4 seanse da bi se isti uspešno razrešio. Za neke izuzetno teške slučajeve potreban je veći broj seansi.

Moja praksa je pokazala da Hipnoza uvek daje rezultate. Moj pristup je brz i jedinstven, u potpunosti je prilagođen Vašim potrebama i zato pozitivne rezultate osećate odmah. Posle svake seanse primetićete promenu na bolje

.KAKO IZGLEDA HIPNO-SEANSA
Klijenti kojima je ovo prvi put da rešavaju problem hipnozom, obično se pitaju kako izgleda hipno-seansa. Ovo je kratak presek tipične seanse.

Razgovor:
Vaša prva seansa se sastoji iz tri dela. Seansa započinje sa 20-minutnom razgovorom. Vrlo je bitno da se osećate prijatno i sigurno kako sa mojim radnim prostorom, tako i mojom pojavom. U toku ovog perioda Vi ćete ispuniti osnovne formulare, a zatim ću Vam pojasniti šta je hipnoza i kako deluje. Potom ćemo prodiskutovati Vaš problem, njegovu manifestaciju, kao i cilj koji Vi očekujete da ostvarite hipnozom.

Hipnoza:
Bićete smešteni u udobnu fotelju, a ja ću Vas lagano uvesti u duboko stanje mentalne i fizičke opuštenosti. Vi ćete biti vrlos vesni svega šta se sa Vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa oslobađanjem nagomilanih emocija i procesom stvaranja zdravih navika, neophodnih za postizanje Vašeg cilja.

Zavšetak seanse:
Po završetku seanse, Vi ćete se sećati svega što se dešavalo tokom seanse, bićete izuzetno sveži i raspoloženi. Ovo je vreme kad diskutujemo Vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termine za našu sledeću seansu.Prva seansa traje oko dva sata.Svaka sledeća traje oko 60 minuta.Drugi o nama:
Svet plus Bojana Boljevic Lazic hipnoza sa Tanjim Beocanin
Monmagazin.me
Pressonline
Pobjeda.me
B92.net


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda