[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.238.235.248' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.238.235.248','1713371551','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

18 godina iskustva u  lečenju  promena  na koži  laserima: akni, fleka, ožiljaka, kapilara, bradavica, mladeža...

NADA DIVA

18 godina iskustva u lečenju promena na koži laserima: akni, fleka, ožiljaka, kapilara, bradavica,mladeža...
skidaje mladeža, skidanje bradavica, lečenje akni, uklanjanje ožiljaka, skidanje ožiljaka, skidanje fleka sa kože, profesonalna epilacija, razbijanje celulita.
skidaje mladeža, skidanje bradavica, lečenje akni, uklanjanje ožiljaka, skidanje ožiljaka, skidanje fleka sa kože, profesonalna epilacija, razbijanje celulita.
Grad: Novi Sad - grad
Adresa: Vase Stajića 25
Tel: 021/421-892
Mob: 063/585-000
Fax: 021/661-46-64
Kontakt: Nada Radulaski
PIB: 101707783

Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva
Poliklinika Nada Diva LUMENIS Light Sheer DUET (vakum laserska epilacija)
Poliklinika Nada Diva Shockwave-AWTh (akustični talasi)

NADA DIVA

POLIKLINIKA NADA DIVA postoji već 18 godina, prvobitno kao specijalistička ordinacija, zatim od 2006. godine specijalistička ordinacija prerasta u polikliniku sa proširenjem delatnosti u oblasti dermatologije, plastične hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije. Od osnivanja, sedište ordinacije je u ulici Vase Stajića br.25 u centru Novog Sada.

Osnivač Dr. Nada Radulaški, specijalista fizikalne medecine ima u vidu, da pored očuvanja zdravlja i uredan i lep izgled doprinosi osećaju zadovoljstva svakog pojedinca i ima ulogu u postizanju psihofizičke ravnoteže koja nam je neophodna za realizaciju svih naših životnih ciljeva.

Za sve vreme našeg postojanja, naša interesovanja i koncepcija rada su usmerene ka najmodernijim tehnologijama u oblasti medicine – laserima. Od samog početka rada pratimo svetske tokove uvođenjem najpre GaAs lasera za terapiju kako koštano-zglobnog tako i mišićno-ligamentnog sistema kao i HeNe lasera u dermatologiji čije se korišćenje održalo i do danas zahvaljujući njegovom odličnom terapijskom dejstvu na problem akni.

Prateći svetske standarde, u Poliklinici Nada Diva postoje trenutno najmoderniji i najefikasniji laseri u domenu estetske medicine.

Pomenućemo neke lasere koje mi primenjujemo a koji predstavljaju sam vrh u laserskoj tehnologiji danas: - Diodni laser, laser poslednje generacije za trajnu epilaciju; trenutni svetski hit FRAXEL laser za rešavanje problema ožiljaka, strija i laserskog liftinga kože lica, vrata, dekoltea i stomaka. LUMENIS  Light Sheer DUET (vakum laserska epilacija) .Ovaj laser predstavlja najnoviju generaciju lasera za trajnu epilaciju a koji se smatra zlatnim standardom u epilaciji jer tretira sve vrste , debljine i boje dlaka, kao i tamniju kožu.

Takođe, metoda koja spada u inovativnu tehnologiju a to je radiotalasna hirurgija, primenjuje se u našoj Poliklinici od samog početka za uklanjanje promena na koži kao što su mladeži, bradavice, fibromi, keratoze. Od nedavno, radiotalasi se koriste i u svrhu podmlađivanja koje pored botoxa, filera, mezoterapije takođe primenjujemo.

Nesto sasvim NOVO. Aparat koji koristi novu tehnologiju Shockwave-AWTerapija (akustični talasi), vrlo je uspešna za celulit i zatezanje kože, radi se 2x nedeljno 6-10 puta.

Estetska medicina:
-hijaluronski fileri za popunjavanje bora i usana
3D Mezoniti za tretman opuštenih delova lica i tela
Botoks
meziterapija iglama
zatezanje kapaka
korekcija ušnih školjki

Ako želite da sačuvate i unapredite svoje zdravlje i lep izgled, mi Vam pružamo tu mogućnost koristeći vrhunsku tehnologiju u lečenju koju primenjuje iskusni stručni tim lekara specijalista koji svakodnevno ordinira u našoj Poliklinici.


Naš tručni tim:


Dr med. Nada Radulaški
Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Mr. sci. med. dr Marina Šoć-Pisarev
Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

Dr med. Natalija Jovićević
Specijalista dermatovenerolog

Dr med. Svjetlana Vujanović
Specijalista dermatovenerolog

Mr.sci.dr Milomir Gačević
Specijalista plastične hirurgije

Jovana Debejaković
Medicinski tehničar - kozmetičar

Dragana Jerkov
Viši fizioterapeut

Itana Janković
Strukovni fizioterapeut


Naše usluge


Dermatologija
Estetska medicina
Plastična i rekonstruktivna hirurgija
Fizikalna medicina i rehabilitacija
Laserska epilacija
Radiotalasna terapija
Laseri
 John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda