Esthetic Style Centar

Mezoterapija lica, Mezoterapija tela, Lipoliza, Hijaluronski fileri, Uvećanje i korekcija usana, Hemijski piling, Mezoniti, PRP, Botox
Mezoterapija lica, Mezoterapija tela, Lipoliza, Hijaluronski fileri,Uvećanje i korekcija usana, Hemijski piling, Mezoniti, PRP, Botox
Grad: Beograd - Zvezdara
Adresa: Djevdjelijska 27
Tel: 011/244-14-53
Mob: 066/467-756
Kontakt: Tina Milosevic
PIB: 107827933

ESTHETIC STYLE CENTAR Estetska hirurgija Beograd
ESTHETIC STYLE CENTAR Estetska hirurgija Beograd
ESTHETIC STYLE CENTAR Estetska hirurgija Beograd
ESTHETIC STYLE CENTAR Estetska hirurgija Beograd
ESTHETIC STYLE CENTAR Estetska hirurgija Beograd

Esthetic Style Centar

•   Hijaluronski fileri
•   Korekcija usana
•   Mezoterapija lica i tela
•   Mezoniti
•   PRP – podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom
•   Hemijski piling
•   Lipoliza

MI BRINEMO O VAŠOJ LEPOTI

U našem Centru očekuju Vas sledeći tretmani: hijaluronski fileri, korekcija usana, mezoterapija lica i tela, hemijski piling, mezoniti, kao i PRP – podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom. Ako želite da zablistate, da rezultati budu vidljivi odmah, da podmladite lice i telo i istaknete najlepše, Esthetic Style Centar je vaš nepogrešiv izbor.

Rad sa preparatima poslednje generacije, profesionalizam, kao i visok nivo stručnosti odlike su našeg centra. Metode koje se primenjuju su savremene, i u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, a oprema vrhunska.

U našem Centru vas očekuju vrhunski antiaging tretmani hijaluronskim filerima, kojima možete izravnati duboke bore ubrizgavanjem hijaluronskog filera direktno u bore:

-Povećanje usana, hidriranje usana, korekcija asimetrije usana

-Prevencija bora i održavanje hidrobalansa kože

-Nehiruški lifting lica

-Korigovanje linije nosa

-Konturiranje obraza i jagodica

-Popunjavanje suzne brazde i korekcija izgleda podočnjaka

-Podmlađivanje šaka

-Podmlađivanje kože dekoltea

-Korekcija ožiljaka

Kao jedan od traženijih tretmana koji daje poseban vizuelni izgled licu, jeste korekcija i uvećanje usana. Pored postizanja volumena, moguće je podići uglove usana, iskorigovati postojeću asimetriju, naglasiti konture i ukloniti sitne bore oko usana.

PRP je izuzetno efikasna i sigurna metoda, prilikom koje ne postoji rizik od bilo koje alergijske reakcije, pošto se PRP dobija iz vaše krvi, pa je procedura 100% sigurna ! U estetici se PRP koristi već jedno izvesno vreme i daje izuzetne rezultate: povećava se količina kolagenih vlakana, koža postaje zategnutija, jedrija, sjajnija, podočnjaci manje vidljivi....

Osim kože lica, mogu se tretirati vrat, dekolte, šake....

Mezoterapija se može raditi na licu, vratu, dekolteu i šakama. Lekar određuje koji mezoterapijski koktel će primeniti u zavisnosti od trenutnog stanja kože. Kao rezultat ove metode usporavaju se procesi starenja, a poboljšava se izgled i kvalitet kože!

Mezoterapija tela predstavlja metodu kojom se adekvatni preparati aplikuju u kožu i potkožno tkivo. U zavisnosti od potrebe, mezoterapija tela se primenjuje za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga, redukciju celulita, za zatezanje, odnosno podmlađivanje kože i stimulaciju mišića. Istovremeno je izvandredan antioksidans tela.

Preporučuje nas jedinstvena LEPOTA naših pacijenata i izgled koji definiše savremeni trend negovane žene i muškarca.

Pozovite nas, informišite se, uverite se u našu posebnost! Očekuju vas lekari zavidne reputacije i iskustva u antiaging medicini i stomatologiji.


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda