Sve za vaše ljubimce! Usluge šišanja i pansiona, vrhunski opremljen pet shop i odgajivačnica Sebastijan Hogar.

Frizerski salon za kucne ljubimce HOGAR

Sve za vaše ljubimce! Usluge šišanja i pansiona, vrhunski opremljen pet shop i odgajivačnica Sebastijan Hogar.
Grad: Beograd - Palilula
Adresa: Dalmatinska 84
Tel: 011/334-75-94
Mob: 063/269-336
Fax: 011/322-77-23
Kontakt: Milan Došen
PIB: 100287944

Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR
Frizerski salon za kućne ljubimce HOGAR

Frizerski salon za kucne ljubimce HOGAR


Odgajivačnica


Odgajivačnica Sebastian Hogar nastala je 1991. godine pod FCI brojem 3083.

Budući da nikada nismo bili klasična odgajivačnica sa mnogo pasa, vec  smo, zbog nedostatka uslova, bili ograničeni na držanje jednog do dva psa, trudili smo se da kvalitet tih pasa bude na što višem nivou. Nekad nam je to uspevalo, nekada ne (kao i drugima). Usled nedostatka kvantiteta teško je bilo baviti se selekcijom i na taj nacin doći do kvaliteta, te naša borba sa vetrenjačama jos uvek nije završena. Nošen mladalačkom željom za boljim, ne sagledavajući realno veličinu zadatka pred sobom nisam shvatao da je upravo u toj borbi draž. Posao kojim se bavim (friziranje pasa), iako veoma zahtevan, umnogome mi je pomogao i omogućio veliko iskustvo.


Frizerski salon za pse i mačke

20 godina iskustva

Nekada u Zemunu, pa u bloku 70 na Novom Beogradu,   Južnom Bulevaru, pa u Maksima Gorkog, danas u Dalmatinskoj 84 u veoma   lepom prostoru povrsine 75m2 specijalno prilagođenom delatnostima.

U našem salonu se šišaju, trimuju i uređuju sve rase pasa. Takođe, radimo sve vrste frizura od higijenskih do izložbenih. Obzirom da je trimovanje naša uža specijalnost, gotovo da smo jedini salon u kome se oštrodlaki psi pripremaju isključivo trimovanjem. Zato su nam poseban ponos šnauceri, fox terijeri, erdel terijeri, oštrodlaki jazavičari, velški terijeri i drugi oštrodlaki psi koji dolaze na tretman u naš salon. 

Pored oštrodlakih pasa u našem salonu svakodnevno možete sresti pse za čije je šišanje obavezno predhodno kupanje, feniranje i iščesljavanje kao što su pudle, bisoni, bolonjezeri, maltezeri, jorkšir terijeri, shi cui i drugi slični  psi. Budući da se radi o vrlo osetljivim psima posebnu paznju   posvećujemo kvalitetu šampona i balzama koje koristimo. Naravno, svaki pas dobija i besplatno sečenje noktiju i pregled i čisšćenje ušiju.

Nešto na šta smo  posebno ponosni i za šta mozemo reći da smo pioniri u našoj zemlji je   tretman dlake protiv linjanja. Bilo da se radi o kratkodlakim psima, o psima sa dlakom poput labradora ili zlatnog retrivera ili o dlaci kakvu ima nemački ovčar ovaj tretman daje podjednako dobre rezultate. Zbog   klimatskih promena, života u stanovima i drugih faktora dolazi do tzv   perioda produženog linjanja, a neki psi se linjaju gotovo preko cele godine. Zbog toga smo pre desetak godina počeli sa primenom ovog   tretmana i sa pronalaženjem pravog perioda, ritma i načina. Veliki broj vlasnika američkih stafordskih terijera, boksera, rotvajlera, dalmatinaca, bordoških doga, baseta, labradora, nemačkih, švajcarskih i   belgijskih ovčara, kao i mešanaca i mačaka su nam najbolji pokazatelj da   smo pronašli dobar put.


Pet shop


Kod nas možete pronaći hranu i opremu sa preporukom proizviđača za prodaju isključivo u Pet Shop radnjama. Nekoliko najboljih proizvođača hrane, opreme, kao i vitamina i drugih preparata.


Pansion


Ako tražite pouzdano mesto gde ce vašem ljubimcu biti kao kod kuće od nas možete dobiti samo jednu preporuku.

Pansion “Vrčinski   Gaj” u Vrčinu je mesto gde će Vaš ljubimac imati stalni stručni nadzor, idealne uslove, društvo, hranu  i negu. Objekti sa izolacijom i klima uređajima, besprekorna higijena, veliki ispusti za pse i veliko i lepo sređeno dvorište u kome psi veći deo dana provode u druženju sa drugim psima, kao i osoblje sa mnogo iskustva i ljubavi učiniće da   vašem psu brzo prođe vreme koje nije sa vama. Ukoliko niste u mogućnosti da dovedete psa osoblje pansiona će doći po njega i vratiti ga po dogovoru.

Ovo je jedan od prvih zvanično prijavljenih   pansiona tako da postoji mogućnost plaćanja preko računa.

Dobro došli u “Vrčinski Gaj”

Galeriju slika iz “Vrčinskog Gaja” možete pogledati OVDE


Ostale usluge


  • - Pomoć pri nalaženju i odabiru šteneta
  1. - Pomoć pri odabiru mužjaka  za parenje
  2. - Saveti oko izvođenja na izložbe
  3. - Organizacija i izvođenje pasa na izložbe
  4. - Šetanje pasa
  5. - Istrčavanje i druge vrste priprema
John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda