[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.141.200.180' AND browser='Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.141.200.180','1714600289','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','')

Ekonomija

ZBOG NEJEDINSTVA SRBIJA I CRNA GORA NISU PRIMLJENE U ETC -

Turisticke organizacije Srbije i Crne Gore nisu danas primljene u Evropsku komisiju za putovanja (ETC) zbog nejedinstvenog stava oko pristupanja toj komisiji. Delegacije Srbije i Crne Gore trebalo je da budu primljene u clanstvo ETC gde bi delile jedno mesto    opširnije »

Čitanja: 2812 | Komentara: 0

POVOLJNI STAMBENI KREDITI KOD SEDAM BANAKA -

Grupi banaka koje odobravaju stambene kredite uz subvenciju države od juce se pridružila i „Hipo Alpe-Adrija banka“. Ugovor sa ovom bankom juce su potpisali Mladan Dinkic, ministar finansija, i Aleksandar Jovic, direktor Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita. Ugovore su    opširnije »

Čitanja: 4958 | Komentara: 0

DELTA OTVARA 10 MARKETA U MAKEDONIJI? -

Srpski holding "Delta" najavio je otvaranje 10 maksi super marketa u Makedoniji i s tom namerom predstavnici menadžmenta iduce nedelje dolaze na razgovore u Skoplje. Oni ce od državnog vrha Makedonije tražiti pomoc u pronalaženju dobrih lokacija za izgradnju super    opširnije »

Čitanja: 2778 | Komentara: 0

RASPISAN TENDER ZA IZGRADNJU AUTOPUTA HORGOS-POZEGA -

Vlada Srbije raspisala je tender za dodelu koncesija za izgradnju autoputa od Horgoša do Požege, najvecu investiciju u srpskoj istoriji, rekao je ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilic. Ilic je za televiziju "Palma plus" izjavio da su se vec    opširnije »

Čitanja: 3139 | Komentara: 0

ZASTAVA AUTOMOBILI PROMOVISALA NOVI PUNTO -

Kompanija 'Zastava automobili' iz Kragujevca promovisala je danas novu verziju fijatovog automobila marke 'punto', koji ce se u Srbiji sklapati i prodavati pod nazivom 'zastava 10'. Komercijalista 'Zastava automobila' Dejan Kostadinovic rekao je da su vozila u Beogradu izložena ispred    opširnije »

Čitanja: 5314 | Komentara: 0

SUTRA SVECANO OTVARANJE 'DANI ITALIJE U BEOGRADU' -

U beogradskom Sava centru sutra ce poceti Druga poslovno-kulturna manifestacija "Dani Italije u Beogradu", na kojoj ce ucestvovati više od 720 italijanskih privrednika i oko 900 srpskih firmi. Plenarni deo dvodnevnog skupa otvoricei predstavnici vlada Italije i Srbije i Crne    opširnije »

Čitanja: 3833 | Komentara: 0

RASTU AKCIJE 'TIGRA' NA BEOGRADSKOJ BERZI -

Akcije pirotskog 'Tigra' beleže od 23. septembra stalni rast na Beogradksoj berzi i juce su dostigle rekordnu vrednost od 21.500 dinara po akciji. Akcije pirotskog gumarskog giganta kotiraju na Berzi od 31. maja ove godine, a od 20. juna tim    opširnije »

Čitanja: 3217 | Komentara: 0

CETIRI ZLATA ZA “RIBNICU” -

Restoran”Ribnica” je na trecem Internacionalnom festivalu odrzanom u okviru Novosadskog sajma koji se ove godine odrzava od 27. do 30. septembra,osvojio cetiri zlatne medalje. Apsolutni sampion u kategoriji restorana «Ribnica» je postala u disciplinama postavljanja stolova, te pripremanju hladnog predjela    opširnije »

Čitanja: 2856 | Komentara: 0

VISOKA MODA I U BEOGRADU -

Beograd je dobio centar visoke mode - TQ Plaza u Njegoševoj 55 i prvi je takav prostor smešten u našoj zemlji. TQ Plaza zastupa više svetskih brendova - VALENTINO, VERSACE, ROBERTO CAVALLI, LA PERLA, FERRE, WOLFORD, i u svojoj ponudi    opširnije »

Čitanja: 7466 | Komentara: 0

TRGOVINSKU FIRMU 'VISOL' KUPIO 'SVISLAJON-TAKOVO' -

Trgovinska firma 'Visol' iz Cacka prodata je danas privatnom preduzecu iz Gornjeg Milanovca 'Svislajon-Takovo', ciji je vlasnik Rodoljub Draškovic. Vlasnik 'Visola' Dragan Gojkovic rekao je novinarima da ce detalji kupopordajniog ugovora biti naknadno saopšteni. 'Visol' je jedna od najstarijih cacanskih    opširnije »

Čitanja: 6012 | Komentara: 0

116117118119120121122123 Ukupno pronadjeno: 1271  Prikazano: 1191 - 1200

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda